Restaurant

 

Het restaurant is gevestigd in een apart gebouw, dicht bij het hotel en de blokhutten. Onze chef-kok serveert heerlijke verse maaltijden die bereid zijn met streekproducten. U kunt hier ook terecht als u gewoon wilt genieten van een drankje en wat borrelhapjes (wij hebben volledige A-rechten). In het laagseizoen is het restaurant open op verzoek. Zowel in het laag- als hoogseizoen verzorgen wij ook de catering voor vergaderingen en conferenties. Neem contact met ons op als u hierin geïnteresseerd bent.

Ontbijt

Voor degenen die in het hotel verblijven is ons populaire ontbijtbuffet in de kamerprijs inbegrepen. Naast het normale ontbijtbuffet serveren wij ook vers gebakken roerei, worstjes, bacon en pannenkoeken.

Gasten van de blokhutten kunnen tegen een kleine vergoeding eveneens genieten van het ontbijtbuffet in het restaurant. Het is ook mogelijk om vers gebakken brood te bestellen.

Lunch

Als lunch serveren we drie verschillende warme maaltijden (die we elke twee weken wijzigen), maar ook lichte maaltijden zoals quiche, salades, hotdogs en ham/kaas tosti’s. Bent u benieuwd naar wat wij serveren als lunch? Stuur ons een mailtje of kijk op onze Facebook-pagina voor updates.

Diner

Elke avond bereiden wij heerlijke maaltijden met lokale producten. Wij houden rekening met uw dieet of allergie, aarzel niet ons hiernaar te vragen. Naast ons standaard menu bieden wij ook een specialiteit van de dag.

Kiosk

Bij onze kiosk kunt u een kopje koffie, thee of frisdrank bestellen maar ook ijs en snoep kopen en andere artikelen die u misschien nodig heeft in de blokhut.

 

Openingstijden

Het restaurant is nu gesloten voor het seizoen. Het was een genoegen zoals altijd om tot uw dienst te zijn! (Update 20.08.2021)