Restaurang

 

 

Restaurangen ligger i en separat byggnad alldeles i närheten av hotellet och stugorna/villan. Vår kock använder så mycket lokalproducerad mat som möjligt för att göra goda och välsmakande rätter.  Förutom hemlagad och färsk mat kan man också alltid komma och ta något att dricka och kanske ta lite tilltugg – vi har fullständiga A-rättigheter. Under lågsäsongen är restaurangen bara öppen vid efterfrågan. Naturligtvis är den öppen, om så önskas, vid möten, konferenser, mm.

Om ni har varor som kan vara av intresse för oss, hör gärna av er!

 

Frukost

För gäster som bor på hotellet ingår vår populära frukost buffet i rumspriset. Vi serverar alla vanliga frukost ingredienser samt färska ”scrambled eggs”, korv, bacon och pann-kakor.

Om ni bor i stugorna/villan och inte känner för att laga frukost själva, är ni alltid välommna, mot en avgift, till vår frukost-servering. Ni kan även förbeställa nybakat bröd.

 

Lunch

Till lunch har vi tre olika ratter (vi ändrar rätter varannan vecka), samt enklare rätter som t ex hemgjorda pajer, sallader, varm korv och varma ost-och skinksmörgåsar. Om ni undrar vad vi har för rätter? Skriv till oss eller kolla på våran Facebook sida för uppdateringar.

 

Middag

Färska och hemlagade måltider av lokal råvara serveras varje kväll. Självklart så tar vi hänsyn till speciella behov ni kan ha. Hör hemskt gärna av er till oss om ni har några särskilda önskemål! Förutom våran standardmeny, så dyker det ofta upp någon extra ”dagens special”.

 

Kiosk

I vår kiosk kan man ta en kopp kaffe eller te, eller köpa godsaker, dricka, eller saker som toalettpapper, tandborste…ja, lite av varje.

 

Öppettider

Restaurangen är nu stängd för säsongen. Det var som alltid ett nöje att stå till er tjänst! (Uppdatering 20.08.2021)