Ravintola

 

 

Ravintola sijaitsee erillisessä rakennuksessa aivan hotellin ja mökkien/huvilan läheisyydessä. Kokkimme käyttää mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita tehdäkseen hyviä ja maukkaita annoksia. Kotitekoisen ja tuoreen ruuan lisäksi voi aina myös tulla ja tilata jotain juomista tai ottaa vähän pikkupurtavaa.

Hiljaisen kauden aikana ravintola on auki vain varauksesta. Sekä sesonkiaikana että hiljaisella kaudella toimimme myös pyynnöstä pitopalveluna tilaisuuksiin ja konferensseihin. Kuulemme mielellämme tarpeistanne lisää!

 

Aamiainen

Hotellissa asuville vieraille suosittu aamiaisbuffet sisältyy huoneen hintaan. Tarjoilemme kaikkia tavallisia aamiaistuotteita sekä tuoretta munakokkelia, makkaraa, pekonia ja pannukakkuja.

Jos asutte mökeissä/huvilassa eikä teitä huvita laittaa ruokaa itse, olette aina tervetulleita aamiaistarjoiluun maksua vastaan. Voitte jopa tilata etukäteen uunituoretta leipää.

 

Lounas

Lounaaksi meillä on kolme eri ruokalajia (vaihdamme ruokalajeja joka toinen viikko), sekä yksinkertaisempia annoksia kuten kotitekoisia piiraita, salaatteja, lämpimiä makkaroita, sekä lämpimiä juusto- ja kinkkuvoileipiä.

Jos mietitte mitä meillä on tarjolla, ottakaa meihin yhteyttä tai tarkkailkaa Facebook-sivujemme päivityksiä.

 

Päivällinen

Tarjoilemme joka ilta tuoreita ja kotitekoisia annoksia lähellä tuotetuista raaka-aineista, ja otamme tietysti myös huomioon mahdolliset erityistarpeet. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, jos teillä on jotain erityisiä toiveita! Perusruokalistamme lisäksi meillä on usein myös vielä jotain ekstraa: ”päivän erikoinen”.

 

Kioski

Kioskissamme voi juoda kupillisen kahvia tai teetä, tai ostaa makeisia, juomia, tai tavaroita, kuten vessapaperia, hammasharjoja jne. 

Yleistä

Kesäiltaisin – sään salliessa – savustamme tai grillaamme tuoretta kalaa ulkoterassillamme. Halutessanne olette tervetulleita savustamaan tai grillaamaan itsepyydystämiänne kaloja.

 

Aukioloajat

Ravintola on nyt suljettu kauden ajaksi. Oli ilo olla palveluksessanne kuten aina! (Päivitys 20.08.2021)