Blokhutten

 

Voor degenen die dicht bij de natuur willen verblijven, kunnen we één van onze blokhutten aanraden.

Blokhutten

De blokhutten zijn ongeveer 45 m2 groot, comfortabel ingericht met 2 slaapkamers met elk 2  eenpersoonsbedden, een woonkamer met kitchenette en een kleine badkamer met douche en toilet. De blokhutten hebben internet.

Deze hutten zijn gelegen in de nabijheid van het Bastö Hotel, en dicht bij de oevers van het meer. Het hotel, restaurant en strand-sauna liggen op ongeveer 150 meter afstand van de blokhutten.

Luxe blokhutten

De luxe blokhutten hebben dezelfde afmetingen als de standaard blokhutten maar hebben daarnaast een groot terras met een prachtig uitzicht over de baai. Dit type blokhut heeft 2 aparte slaapkamers, een nieuw ingerichte keuken, woonkamer, badkamer en toilet. Een aantal van de luxe blokhutten zijn uitgerust met vaatwasser en een tv met dvd-speler.

Luxe villa

De luxe villa is gelegen op de beste plek van het terrein, met een grote, verhoogde veranda dat uitzicht biedt over de baai en een zwem- en botensteiger. De villa heeft 3 tweepersoons slaapkamers, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed, één kamer met een tweepersoons bedbank en een kamer met 2 éénpersoonsbedden. Een grote woonkamer met open keuken en luxe badkamer met toilet en douche.

Koop uw eigen blokhut

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen blokhut in de natuur? Kom dan eens kijken naar onze blokhutten die te koop zijn. Buitenlanders mogen geen onroerend goed bezitten in Åland. Er zijn echter vennootschappen gevestigd in Åland die geïnvesteerd hebben in vastgoed, zo ook in onze blokhutten en de villa. Als u partner wordt in zo’n vennootschap wordt het voor u mogelijk om eigenaar te worden van vastgoed in Åland. Dit is een zeer gangbare praktijk in Finland die gereguleerd wordt door de wet op Woningcorporaties. Als u geïnteresseerd bent in het investeren in een eigen blokhut bij het Bastö Hotel, neem dan contact met ons zodat wij u kunnen voorzien van meer informatie.