Aktiviteetit


Kesällä Bastössä voi uida rantakallioilta tai venelaiturilta. Voi myös vuokrata veneen tai kajakin ja lähteä kalastamaan, tai vain tehdä kierroksen rantojen läheisyydessä. Iltaisin on mukava saunoa ja hypätä saunasta päin veteen. Meillä on myös isoja nurmikenttiä joita voi käyttää erilaisiin aktiviteetteihin kuten esim. pallopeleihin.

 

Boules / Mölkky

Ravintolan vieressä on kenttä, jossa voi pelata jeux de boule tai mölkky. Ravintolassa on tarjolla pussi, jossa on jeux de boule-palloja tai mölkky-peli, sekä pelisäännöt.

 

Kalastaminen ja veneen vuokraus

Meillä on käytettävissämme eräät Ahvenanmaan parhaista vesistä haukien ja ahventen kalastukseen. Voitte vuokrata meiltä veneen tai voitte myös lähteä vesille yhden Ahvenanmaan parhaan kalastusoppaan opastamana. Kalastuskortin voitte ostaa hotellilta tai ravintolasta.
Vieraiden jotka ovat kiinnostuneita kalastamisesta täytyy tuntea ja ottaa huomioon säännöt ja määräykset jotka on säädetty paikallisille vesillemme vesistömme ja kalakantamme suojelemiseksi. Oppiaksesi lisää aiheesta lue Ahvenanmaan hallituksen yleiset säännöt kalastukseen liittyen, lue täältä.

 

”Kunnon” kalastus ei tapahdu sattumalta. Jotta hyvät olot paikallisilla vesillämme ja läheisyydessämme säilyisivät, tulee noudattaa seuraavia sääntöjä:
– Älä häiritse muita ihmisiä heidän kalastusalueellaan, laiturillaan tai uima-alueellaan. Osoita kunnioitusta ihmisiä ja luontoa kohtaan. Älä häiritse pesiviä lintuja tai muuta eläimistöä.
– Ole hyvä ja kalasta väkäsettömillä koukuilla
– Käytämme kalastaessamme ”catch and release”- menetelmää ja toivomme että muutkin käyttävät sitä
– Pitkäsiimalla kalastaminen on kiellettyä

Veneluiska löytyy hotellin valkamasta, samoin kuin tankkausmahdollisuus.

 

Soutuvene: 20 euroa 2 tuntia, 30 euroa päivässä tai 90 euroa viikossa

Moottorivene: sis. 10 litraa bensiiniä, 75 euroa päivässä

 

Golf

Alle 20 minuutin ajomatkan päässä on Ahvenanmaan golfklubi Ålands Golf Club Kastelholmassa. Se on todella suosittu golfklubi, jossa on kaksi 18-reikäistä kenttää ja vastarakennettu lyhytlyöntirata. Halutessanne voimme varata teille etukäteen golfpaketin tiiajan kanssa. Voimme myös halutessanne tehdä kaiken kattavan paketin joka sisältää golfauksen, asumisen, ruuan ja mahdolliset muut aktiviteetit.

 
Pyöräily ja vaeltaminen
Ahvenanmaa on upea paikka pyöräilylle ja vaeltamiselle. Täältä löytyy joukko teitä ja polkuja upean kauniissa maisemissa. Pyöräily- ja vaelluskartoista saatte kaiken tiedon mitä tarvitsette. Paras paikka hankkia näitä karttoja on Maarianhaminassa. Löydätte kartat myös netistä Ahvenanmaan matkailuneuvonnan sivuilta.

 

Pyöräily ja vaellus

Ahvenanmaa on kaunis pyöräily- ja vaelluspaikka, jossa on useita kappaleita viehättävien kohteiden kautta. Matkailu- ja pyöräilykartat sisältävät kaikki tarvittavat tiedot. Voit ostaa tällaisia karttoja Maarianhamina-kirjakaupoista tai löytää ne verkossa Ahvenanmaan matkailuneuvonnan verkkosivuilla.

Voit vuokrata pyörän € 10 / päivä tai € 50 / viikko.

 

Kajakit

Miksette tutkisi vesistöä Bastön ympärillä kajakeillamme? Vesistö Bastön ympärillä on täydellistä kajakeille, mutta eikö olekin vielä hauskempaa, kun on tavoitteita?

Kaksi kajakit voi vuokrata 2 tuntia 25 € ja 60 € päivässä. Yksittäiset kajakit maksoivat 20 € 2 tuntia tai 50 € päivässä.

 

Nähtävyydet

Kastelholman linna, Bomarsundin linnoitus ja Getavuoret ovat vain muutamia esimerkkejä nähtävyyksistä Bastön ympärillä. Tai miten olisi vierailu Ahvenanmaan valokuvausmuseossa? Se sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä hotellilta.
Lisätietoja kaikista nähtävyyksistä löydätte vieraillessanne Visit Åland – sivustolla.