Mökit ja huvila

 

Enemmän omaa rauhaa luonnon keskellä kaipaaville suosittelemme jotain mökeistämme tai huvilaamme. Meillä on kahdentyyppisiä mökkejä:

 

Hirsimökit

Nämä mökit ovat kooltaan n. 45m² ja ne ovat mukavasti kalustettuja. Mökeissä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi erillistä vuodetta kummassakin, olohuone ruuanlaittomahdollisuudella, sekä kylpyhuone, jossa on WC ja suihku. Mökkeillä on internetyhteys. Mökit ovat hieman erillään Bastön alueella, mutta ne ovat silti lähellä rantakalliota ja vettä. Hotelliin, ravintolaan ja rantasaunaan on n. 150-200 metriä.

 

Luksushirsimökit

Nämä mökit ovat samankokoisia kuin tavalliset mökitkin mutta suurella kuistilla ja merinäköalalla. Myös näissä mökeissä on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa on kaksi erillistä vuodetta, olohuone, kylpyhuone jossa on suihku ja WC, sekä vastaremontoitu pieni keittiö. Joissain mökeistä on myös tiskikone ja TV ja DVD-soitin.

 

Huvila

Huvila sijaitsee Bastön parhaalla paikalla. Sen etuosassa on iso kuisti, josta on näköala merelle, laiturille ja venesatamaan. Huvilassa on suuren olohuoneen ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta. Yhdessä makuuhuoneessa on parivuode, toisessa vuodesohva kahdelle hengelle ja kolmannessa kaksi erillistä vuodetta.

 

  Sesonkiaika (10. kesäkuuta – 21. elokuuta) Hiljainen kausi
  Ma, Ti, Ke, To (/yö) Pe, La, Su (/yö) /yö Ma, Ti, Ke, To (/yö) Pe, La, Su (/yö) /yö
Hirsimökki (2 makuuhuonetta, 4 henkilöä) € 141 € 145 € 846 € 117 € 119 € 702
Luksushirsimökki (2 makuuhuonetta, 4 henkilöä) € 166 € 171 € 996 € 143 € 148 € 858
Huvila (3 makuuhuonetta, 6 henkilöä) € 265 € 278 € 1,400 € 250 € 258 € 1,313


 

Huom. Vuodevaatteet ja pyyheliinat eivät sisälly hintaan. Niitä voi vuokrata hintaan 12e/hlö ravintolatalossa sijaitsevasta kioskista, josta voi myös ostaa vessapaperia, shampoota ja suihkusaippuaa, jäätelöä, makeisia ja pienempiä tavaroita kuten hammasharjoja ja -tahnaa. 

Yleensä vierailla on omat vuodevaatteet ja pyyheliinat mukana. Jos varaatte vuodevaatteet ja pyyheliinat etukäteen, varmistamme että sängyt ovat pedattuina ja pyyheliinat paikallaan ennen kuin saavutte.

Loppusiivous lähdön yhteydessä ei kuulu hintaan luksusmökeissä eikä huvilassa, vaan ne lisätään loppusummaan. Loppusiivous maksaa luksusmökeissä 70e ja huvilassa 90e. Tavallisissa mökeissä vieraat voivat hoitaa loppusiivouksen itse ja mökkien kunto tarkastetaan ennen poislähtöä – muuten loppusiivous maksaa 60e.

 

Mökkien osto

Oletko aina unelmoinut omasta mökistä luonnon keskellä? Klikkaa tästä ja katso mitkä mökeistä ovat myytävänä!

Ulkomaalaiset joilla ei ole Ahvenanmaan kotiseutuoikeutta eivät saa omistaa kiinteää omaisuutta Ahvenanmaalla. Sitä vastoin he voivat olla osakkaita asunto-osakeyhtiössä. Jotta mökit olisivat teidänkin saatavillanne, vaikkei teillä olisikaan kotiseutuoikeutta, liitetään mökki asunto-osakeyhtiöön.

Asunto-osakeyhtiö on yhtiömuoto, jonka tehtävänä on omistaa ja hallita yhtä tai useampaa rakennusta jossa on osakkeenomistajien asuntoja. Tämä asumisomistusmuoto on todella tavallinen Suomessa ja sitä säätelee asunto-osakeyhtiölaki. Ruotsissa asunto-osakeyhtiöitä vastaa nykyään ”bostadsföreningar” – erona on, että asunto-osakeyhtiöitä ei kustanneta asuntolainalla.

Jos kiinnostuitte jonkin mökkimme ostamisesta, ottakaa meihin yhteyttä, niin kerromme teille lisää.